Læsetid: 1 min.

Stræber mod himlen

18. februar 2004

*Der er åbenbart ingen jordiske grænser for de populistiske anstrengelser på Statens Museum for Kunst. Med den nyligt udbedrede akustik i museets tilbygning, varsles således »en perlerække af spændende aktiviteter« på de bonede og cementerede gulve. Betegnelsen dækker over en række ’museumsgudstjenester’, hvor teologer resten af året vil belyse religiøse temaer på baggrund af kunstværker fra museets samlinger. 22. februar indledes de guddommelige seancer med Johannes Møllehave i dialog med Anne Linnet, hvor »gudstjeneste og sang mødes i et interaktivt samspil«. Ikke et ord om kunsten.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her