Læsetid: 1 min.

Folk

16. marts 2004


Jette Kaarsbøl
*Forfatterinden, som sidste år modtog De Gyldne Laurbær for sin debutroman, Den lukkede bog, gæster i aften Frederiksberg Bibliotek og vil sikkert både læse fra sin bog og fortælle om livet som forfatter.

Ostemagere
*1.145 produkter fra 19 forskellige nationer deltog i 2002 i World Championship Cheese Contest i Winsconsin, USA. Denne tirsdag skydes konkurrencen for ost og smør i gang igen, og blandt de 14 dommere, syv fra USA og syv fra resten af verden, er en dansker, Ole Brander fra Skodborg og Grøndal Mejeri.

Fredsvagter
*Foran Den Amerikanske Ambassade afholdes kl. 17 en mindehøjtidelighed for den amerikanske fredsvagt Rachel Corrie, der for et år siden blev dræbt i Gaza. Der bliver tændt lys og holdt taler, før man fortrækker til Medborgerhuset på Nørrebro og her holder et møde om situationen i de besatte områder.

Ion Iliescu
*Den rumænske præsident er på officielt besøg i Danmark og bliver i dag blandt andet beværtet af statsminister Anders Fogh Rasmussen ved en frokost. Ifølge Ritzau besøger Tjekkiets ministerpræsident samtidig Rumænien. Dårlig planlægning
eller gammelt fjendskab?

Peter Brixtofte
*Farums plagede borgere kan snart se frem til en afslutning på den spegede sag om deres detroniserede borgmester. I dag indledes nemlig sagen mod Brixtofte og Farum Kommunes tidligere ordførende direktør, Leif Frimand.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu