Læsetid: 1 min.

Folk

12. marts 2004


Dror Feiler
*Den israelske kunstner Dror Feilers konktroversielle kunst i Stocholm tiltrak 30.000 besøgende. Feilers arbejder nu som instruktør af en opera i Luleå Kirke.

Tre gange Thomas
*Dansescenen har kl. 20 urpremiere på forestilling om de syv dødssynder. Thomas Eisenhardt står for ide og koreografi, Thomas Agergaard for musikken og Thomas Dotzler for lysdesign. Lad os repetere synderne, der i denne version er: Vrede, melankoli, gerrighed, misundelse, frådseri, dovenskab og liderlighed.

Alf Bicknell
*The Beatles’ gamle chauffør er død, 75 år. Han blev kendt, da John Lennon kastede chaufførens uniformshat ud af bilvinduet med ordene: »Du behøver den ikke mere, Alf. Du er en af os nu.«

Roman Abramovich
*Englands rigeste mand er en russer. Oliemilliardæren, der har købt fodboldklubben Chelsea, flyttede til England i fjor – og er nr. 25 på Forbes Magazines årlige liste over det uofficielle VM i rigdom.

Sys Hindsbo
*Billedkunstneren fylder i morgen 60 år. På det seneste har hun deltaget i udstillingen Drosselgrå i Clausens Kunsthandel i København.

Jørgen Gustava Brandt
*Digteren fylder fyrigt 75 år på lørdag. Dagen derpå vil foregå i relativ stilhed ved en gudstjeneste på Christianshavn, hvor Ars Nova og kirkekoret fremfører værker af Per Nørgaard og Gustava Brandt. Bent Fabricius Bjerre gi’r også en salme fra flygelet.

Nyhavnsgæster
*Nu går våren gennem Nyhavn. I hvert fald åbnes lørdag for udendørs servering.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu