Læsetid: 1 min.

Folk

2. marts 2004


Alexandra
*Hendes Kongelige Højhed har i dag alvorlige gøremål. Hun besøger Rehabiliterings- og Forskningscenteret for Torturofre. Det sker i fortsættelse af et støttebeløb, som hendes og ægtefællens fond har ydet til centeret.

Vamdrup-borgere
*Ved en folkeafstemning skal disse jyder i dag tage stilling til, om de vil være en slags byboere ved at blive fusioneret med Kolding, Christiansfeld eller Lunderskov – eller om de hellere vil være landkommune sammen med Rødding, Holsted og Brørup.

Beatrix
*Nederlændernes dronning besøger i dag og i morgen Tysklands kansler Schröder. Har hun tulipaner med for at opmuntre ham efter den triste skæbne, der ramte hans parti ved søndagens valg i Hamburg?

Sir Paul
*Den overlevende halvdel af Lennon-McCartney kommer den 8. juni til Horsens for at synge. Nyheden er lækket af BBC og bekræftet af Horsens Ny Teater A/S.

Jytte Abildstrøm
*forunderlige kvinde- og teatermenneske giver i aften i Riddersalen særforestilling af Søvnløse nætter i Metrovgrad. Overskuddet går til børn i Laos.

Morsinger
*Forener Eder! Morsø Bank holder generalforsamling, som især skal drøfte vedtægtsændringer, der vil muliggøre sammensmeltning med Morsø Sparekasse.

Støttekøer
*Bornholms Landøkonomiske Forening og Bornholms Kvæg har i dag kaldt til orientering om EU. Der vil blive budt velkommen med et dybfølt »Muh!«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her