Læsetid: 1 min.

Folk

1. marts 2004


Danskere
*Danskerne bag klicheerne er temaet for teaterstykket Jeg kender en dansker – brevene, der har premiere i dag på Får302 i Købanhavn.

Bladudgivere
*Den 1. marts er også dagen, hvor danske fagblade, store som små, mister den statslige portostøtte. Det sker takket være et forlig mellem Dansk Folkeparti og regeringen. I skulle skamme jer, skulle I.

Prinsesse Alexandra
*Prins Joachims kone har en travl dag. Først fejrer hun børnehaven Sct. Mikkels 50 års fødselsdag. Dernæst deltager hun i en højtidelighed på Christiansborg i anledning af International Landminedag. Og i aften deltager hun i en middag på Carlsberg Museet.

Prinsesse Alexandra 2
*Hvis hun kan nå det, burde Alexandra måske kigge også forbi Hal D, Strandgade 100D, hvor Whatever Booking & Events tilbyder fortravlede københavnere en gåtur på glødende kul. Det skulle angiveligt afhjælpe både frygt og stress. Yeah, right!

Niels Juel
*En statue af søhelten er blevet genstand for en ophedet disput mellem Københavns Kommune, der vil have den fjernet fra Holmens Kanal, og Kulturarvsstyrelsen, der synes, at den skal blive stående. Kulturministeriet behandler sagen og ventes at tage en beslutning her i marts.

Thygesen og Trads
*Kurt Thorsens tidligere kæreste, Anna Thygesen, kaldte Thorsens tidligere makker, Rasmus Trads, en lystløgner og blev stævnet. Østre Landsret afsiger dom i sagen i dag. Trads er under uddannelse til journalist og kan passende selv dække domsafsigelsen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her