Læsetid: 1 min.

Folk

25. marts 2004


Ørkensønner
*Bellevue Teateret varmer i dag ved et pressemøde op til aprilsnarsdagspremieren på Ørkenens Sønners femte sæsonforestilling: Et skud i tågen. Skuddene affyres af og mod Søren Pilmark, Henrik Koefoed, Asger Reher og Niels Olesen.

Søren Pind
*V-borgmesteren i København har endnu ikke levet op til sit løfte om at fjerne HT-terminalen på Rådhuspladsen. Til gengæld vil han nu fjerne partifællen Bente Frost fra Rådhusets V-gruppe, fordi hun ikke støtter hans nyomvendelse til en nedgravet Amager-Metro for en lille milliards ekstrapris.

Stilhedselskere
*Shhh. Gå stille. Tal sagte. Danmarks Biblioteksforening holder årsmøde i Herning i dag og i morgen. Forhåbentlig uden larm. I de kredse kan man bedst lide, at alt går efter bogen.

Jytte Abildstrøm
*Dette ejendommelige fruentimmer runder i dag de 70. Blandt alskens andre gøremål har hun fundet tid til at føde og opfostre Peter Mygind.

Sagtmodige
*Denne dag for 60 år siden kom til verden vicestatsminister, økonomi- og erhvervsminister, partiformand, gårdejer og fhv. kriminalassistent Bendt Bendtsen. Den, Gud giver titlerne, giver han også den ranke ryg til at bære dem.

Avisgratister
*Kan kannibaler leve af at spise hinanden? Kan de leve af at spise sig selv? En ny gratisavis – Aftenposten – hvirvler fra i dag rundt på nordsjællandske gader og stræder.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her