Læsetid: 1 min.

Hitler tilbage i Berlin

23. marts 2004

En voksdukke af Adolf Hitler i fuld størrelse har gjort sin entré på en udstilling midt i Berlin. Ifølge museet er det første gang Der Führer står offentligt frem efter krigen. Hitler deler værelse med gamle fjender fra Anden Verdenskrig i Glaerie Art’el, skriver
Reuters. Således må han finde sig i at dele udsigten over Checkpoint Charlie med d’herrer Josef Stalin, Franklin D. Roosevelt og Winston Churchill. Inden længe får han dog selskab af Hermann Göring, Heinrich Himmler og Joseph Goebbels. Brug af nazisymboler er forbudt i Tyskland, men en talsmand for landets kulturdepartement understreger, at kunstværker er undtaget.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her