Læsetid: 1 min.

Jørn Utzon på Louisisana

15. marts 2004

*Jørn Utzon er andet og mere end operahuset i Sydney. 2. april slår Louisiana dørene op for en udstilling om den verdensberømte dansk arkitekt og hans mangefacetterede karriere. Udstillingen, der er skabt i samarbejde med arkitekten selv og hans søn Jan Utzon, er støttet af Fonden Realdania med to millioner kroner. Den koncentrerer sig om tre temaer i Utzons produktion: det additive, plateauet og det organiske, som konkretiseret i blandt andet møbeldesign og udviklingen af Fredensborghusene, operahuset og hans 1. projekt til Silkeborg Kunstmuseum. Til 29. august.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her