Læsetid: 1 min.

Nordkraft som film

19. marts 2004

*Ole Christian Madsen, instruktøren bag tv-serien Edderkoppen og dogmefilmen En kærlighedshistorie, skal filmatisere Jacob Ejersbos kritikerroste og populære debutroman, Nordkraft, der handler om rådvild ungdom på jagt efter meningen med livet. Optagelserne begynder den 31, marts i Aalborg, og Ole
Christian Madsen har skrevet filmens manuskript sammen med Bo Hr. Hansen, mens Jørgen Johansen skal fotografere. Om rollebesætningen siger instruktøren, at han »til at fremstille filmens afbrændte unge har valgt at præsentere et hold nye skuespillere, som vi vil høre meget til i fremtiden.«

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu