Læsetid: 1 min.

Ny rektor på Aarhus Teater

24. marts 2004

*En enstemmigt ansættelsesudvalg ved Skuespillerskolen på Aarhus Teater har netop udpeget den 51-årige Eva Jørgensen, som fremtidig leder af uddannelsen af morgensdagens skuespillere. Hun overtager rektorposten fra Hans Rosenquist, der ønsker at hellige sig arbejdet som instruktør. Eva Jørgensen er uddannet sceneinstruktør på Statens Teaterskole. Hun har iscenesat mere end 50 forestillinger, og skrevet 13 opførte skuespil. Dertil har hun regelmæssigt undervist på de professionelle scenekunst-uddannelser, og har mere end 20 års erfaring som teaterpædagog. Hun vil være tiknyttet skolen allerede fra 1. april.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her