Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

27. marts 2004


Groggy boksekvinder
*De kvindelige danske amatørboksere blev fredag sendt til tælling, da Odense Amt og Kommune ikke ville garantere den nødvendige økonomiske støtte til afholdelsen af kvinde-VM 2005 i det fynske.

Real Tvind
*Real Madrid har indledt et samarbejde med Tvind-organisationen Humana People to People, der i Danmark er bedre kendt som UFF. Organisationen har modtaget 1.200 klubdragter til eleverne på Tvinds skoler i Mozambique.

Branko Bulatovic
*Generalsekretæren i Serbien og Montenegros fodboldforbund kæmper for livet efter at han fredag blev skudt i ryggen. Attentatet kan betyde aflysning af næste uges landskamp mellem Serbien/Montenegro og Norge.

Emmanuel Petit
*Chelseas franske midtbanespiller bekræfter, at manager Claudio Ranieri forlader London-klubben til sommer. Og Petit siger, at han selv går samme vej. Ranieri købte i sin tid Petit i Barcelona.

Álvaro Santos
*FC Københavns målskytte brækkede hånden i onsdagens pokalsejr mod FC Nordsjælland. Det formodes dog, at brasilianeren kan spille med en letvægtsskinne søndag mod Viborg i Parken.

Kim Jensen
*Den assisterende landstræner har et enkelt ønske forud for denne dags lodtrækning til OL i kvindehåndbold i Athen. Det er, at turneringens svageste hold, værtsnationen fra Grækenland, ender i pulje med de dobbelte olympiske mestre fra Danmark.

Kenneth Carlsen
*Den for en gangs skyld ikke skulderskadeplagede tennisspiller klarede ikke første runde i ATP-turneringen i Miami. Han tabte 5-7, 1-6 til belgiske Olivier Rochus.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her