Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

20. marts 2004


Kristian Pless
*Den danske tennisspiller er solidarisk med sin kollega Kenneth Carlsen og har meldt sig til en seks ugers skadespause. Et metalanker fra en tidligere operation
har forskubbet sig(!)

Mikkel Beck
*Efter en turbulent ’lige-ved-karriere’, er fodboldangriberen klar til at forlade de aktives rækker, grundet en ondartet ankelskade. Den 30. marts afgør en specialist, om der fremover skal stå fodboldagent på visitkortet.

Peter Foldgast
*Vi kunne have fortsat skadesrækken, men den unge Brøndby-angriber er netop vendt tilbage til de aktives rækker og er klar til at stille op mod OB i dagens Superligakamp. Vestegnen trænger til lidt opmuntring.

Heinz Redepenning
*Han er ikke kasserer, men talentspejder i Borussia Dortmund, og har meldt sin ankomst til Esbjergs hjemmekamp i superligaen søndag. Vi tror næppe, jyderne sælger, før guldet er hjemme.

Derartu Tulu
*Den dobbelte olympiske guldvinder på 10.000 meter, ser fortrøstningfuld ud inden starten på VM i terrænløb, til afvikling i Bruxelles denne weekend.

Jeppe Huldahl
*Fire dobbeltbogies på seks huller. Det lyder grimt, men var de kolde facts, da den
unge danske golfspiller røg baglæns ud af Singapore Masters. Nu holder han i stedet lang weekend.

Karin Mortensen
*Sammen med fire andre danske håndboldkvinder, skal ’verdens bedste målvogterske’ deltage i et projekt, der ’skal ruste kvinder til et begå sig i erhvervslivet gennem intensiv personlig udvikling.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu