Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

6. marts 2004


Michael Maze
*Stjernen i dansk bordtennis måtte sammen med holdkammeratene erkende at en 3-0 sejr over Grækenland ikke var nok til oprykning til A-gruppen. Pladsen blev snuppet af Tjekkiet.

Kenneth Jonassen
*Vor højest rangerede badmintonspiller oplevede det store koncentrationsmæssige kollaps ved Swiss Open. Mod ranglistens nummer 29, Park Sung Hwan fra Sydkorea blev resultatet 15-3, 14-17 – og 0-15! What!?

Andrea Peron
*Den italienske CSC-rytter blev under en træningstur kørt ned af en scooter. Men han har det lange sigte fremme, og trods en brækket hofte ser han frem til årets Tour.

Søren Espersen
*Pressechef for Dansk Folkeparti og bortset fra lidt firmafodbold normalt ikke en sportens mand, er nu rasende fordi DF ikke må være sponsor ved DM i amatørboksning i Give. Det må Dansk Metal godt, og det mener DF er ’forrykt’.

Laura Davies
*Den engelske golfspiller holdt hovedet koldt og putteren steady under anden runde af Australian Open. Til gengæld føg danske Christina Kuld fra en førerpostion til en delt fjerdeplads. Landsmandinden Carina Vagner er delt nier.

Michael Schumacher
*Den tyske Formel 1-kører vil gøre alt for at årets serie blive lige så kedelig som sidste års. Havde bedste tid fredag før sæsonstart i Melbourne.

Per Bjerregaard
*En trods alt tilfreds Brøndby-boss fortæller at klubben er gået fra et 2002-tab på 25 mio. kr., til et 2003-overskud på 4,6 mio. Glem Barça.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her