Læsetid: 1 min.

Yves Saint Laurent på museum

4. marts 2004

*Den franske modeskaber Yves Saint Laurent og hans kompagnon Pierre Bergé har åbnet et museum i modehusets gamle lokaler på Avenue Marceau i Paris, der efter sigende rummer alle tegninger siden 1962 samt et hav af haute couture-modeller og accessories. Den første udstilling på Fondation Pierre Bergé Yves Saint Laurent handler om modeskaberens dialog med kunsten og har scenografi af Nathalie Criniére, der også stod bag den omtalte Roland Barthes-udstilling på Centre Pompidou. Endvidere er der planer om kommende udstillinger med kunstneren David Hockney og fotografen Irving Penn.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her