Læsetid: 1 min.

Altman på Cinemateket

30. april 2004

*Den amerikanske mester-instruktør Robert Altman – 79 år, men stadig aktiv – dominerer Cinematekets program for maj måned. Ikke mindre end 25 Altman-film tilbydes, og det er næsten hele produktionen. Denne er ujævn og omfatter en del titler, som ikke er set af så mange: f. eks. den meget feminint indlevede Enhjørningen (1972) med Susannah York, den mystiske Quintet (1979) med Paul Newman og Bibi Andersson og kærlighedskomedien A Perfect Couple (1979). Blandt de bedste af de mindre kendte er Vestens syndige par (1971), Tre kvinder (1977)og Et bryllup (1978).

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her