Læsetid: 1 min.

Antonioni i Cannes

30. april 2004

*Er den italienske instruktør Michelangelo Antonioni ved at blive glemt? Ikke hvis det står til Cannes-festivalen, der vil vise en restaureret udgave af hans mest populære film, Blow-Up med den nyligt aføde David Hemmings som en fashionabel London-fotograf. Den 91-årige, nu lammede instruktør vil være til stede ved visningen, der indgår i festivalens nye Klassiker-sektion. Andre titler i denne forevisningsrække bliver Tony Richardsons Lonelines of a Long Distance Runner, Bernardo Bertoluccis Før revolutionen og Sam Fullers krigsfilm The Big Red One forøget med 40 minutter.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her