Læsetid: 1 min.

Atter priser til danske film

2. april 2004

*Vel afholdes der et utal af større og især mindre filmfestivaler rundt om i verden – i en grad, så betegnelsen ’prisbelønnet’ må være noget af en tom kliche Alligevel varmer det lidt om hjertet, når dansk film gang på gang på gang modtager priser over hele kloden. Ikke mindst, når modtagelsen herhjemme var iskold – som det f.eks. skete for Hans Fabian Wullenwebers forfriskende anderledes stileksperiment Tvilling. Den har nu fået juryens specialpris ved Festivalen for Nordiske Film i Rouen, hvor man også prisbelønnede Ulrich Thomsen for hans hovedrollepræstation i Arven.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her