Læsetid: 1 min.

De bedste af de bedste bliver flere

22. april 2004

*Det danske forsvar vil i fremtiden satse langt flere af sine ressourcer på den spidse ende, bl.a. med uddannelse og opstilling af flere danske specialstyrker. Jægerkorpset skal således øges fra ca. 100 til 135 specialuddannede soldater, mens antallet af medlemmer af Frømandskorpset øges til ca. 90 kampdykkere, foreslår regeringen i sit forsvarsoplæg 2005-09. Denne del af oplægget er Socialdemokraterne enige med regeringen om. Der afsættes desuden midler til anskaffelse af »indsatskøretøjer samt andet specialmateriel« til såvel Jægerkorpset og Frømandskorpset.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her