Læsetid: 1 min.

Biografi over trodsig dansker

19. april 2004

*Martin Andersen Nexø tilbragte en del af sit liv syd for den danske grænse. I 1951 flyttede han permanent til DDR med sin familie, hvor han døde i 1954 efter at være blevet udnævnt til æresborger i Dresden. Nu udkommer en biografi om den kommunistiske forfatter i Tyskland. Den har fået titlen Der trotzige Däne og er skrevet af Aldo Keel. Alle Martin Andersen Nexøs værker er oversat, og hans samlede værker er udkommet på både tysk, russisk og kinesisk.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu