Læsetid: 1 min.

FOLK

27. april 2004


Kvindelige arbejdere
*SiD og KAD holder todages ekstraordinære kongresser om at følge tidens trend og fusionere. Der forudsættes et ja, som vil blive forelagt til medlemmernes forhåbentlige godkendelse, hvorefter kvinder og mænd er sammenlagt pr. nytår.

Mormoner
*Landets første mormontempel har rejst sig på Frederiksbergs Nitivej. Fra på torsdag og til 15. maj er det åbent for alles beskuelse. Derefter har kun rettroende adgang.

Guldkalvdansere
*Teaterforestillingen Dansen om Guldkalven er ikke en kropsliggørelse af Det Gamle Testamente, men af forskning i uddannelse og ulighed. Seniorforsker ved Socialforskningsinstituttet Martin D. Munck står bag manus. Premiere i Store Auditorium, Københavns Universitet, i aften kl. 20.

Ulla Tørnæs
*Undervisningsministeren åbner i dag i Sorø den officielle undervisningsportal »H.C. Andersen 2005«. Mon ikke fejring af eventyrdigteren vil kunne fylde enhver ministerkalender det næste år?

Karsten Madsen
*Den fhv. Berlingske-chef og nuværende Venstre-kandidat til EU-parlament og Folketing runder i dag sit første halve århundrede, bævende af forhåbning om, at kommende valghandlinger vil gøre ham til en stor mand. Til EU konkurrerer han mod en anden fhv. Berlingske-chef, nemlig Anne E. Jensen. Hvornår melder Peter Wivel sig?

Muammar Gaddafi
*Libyens diktator har gjort sig salonfähig. Han turnerer i EU-lande, hvor han ved sin visit vil kaste glans over blandt andre kommissionsboss Prodi og Belgiens førsteminister Verhofstadt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her