Læsetid: 1 min.

Folk

22. april 2004

Sussi & Leo
*Den kvindelige halvdel af den nordjyske sangduo har begået et maleri, som Frederikshavns Turistbureau har købt til at hænge i Turistterminalen og byde velkommen til tilrejsende.

Jönsson og Jensen
*Danske og svenske familier inviteres til dansk-svensk træf på Frederiksdal Friluftsmuseum i pinsen den 30.-31. maj. I løbet af de to dage bliver der mulighed for at forlyste sig med mad, håndværk, leg og dans.

Robotdesignere
*Danmarsk Tekniske Universitet er i dag vært for den årlige robotdyst, RoboCup 2004. De deltagende, selvkørende robotter, designet af studerende fra DTU og it-folk, skal køre om kap på en bane med indlagte forhindringer. Vinderen er den robot, der klarer flest forhindringer på kortest tid. www.robocup.dtu.dk

Mary
*DR viser i dag pressen et 15 minutters sammendrag af et tv-portræt, som kanalen har lavet af vores kommende dronning, og som skal sendes den 10. maj. Og så er
bryllupshysteriet kun lige begyndt.

Hanne Marie Svendsen
*På onsdag den 28. april kan forfatteren opleves på Morsø Folkebibliotek, hvor hun vil fortælle og læse op fra sin seneste roman, Unn fra Stjernestene. Bogen udkom sidste år og foregår i midten af det 14. århundrede på Grønland.

B.B. King
*Blueslegenden og hans lige så legendariske guitar, Lucille, kommer alligevel til at optræde i Indianola, Mississippi i juni, som de plejer hvert år . Han skulle ellers have gennemgået en øjen-operation – men den har han udsat for at kunne spille!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her