Læsetid: 1 min.

Folk

19. april 2004


Bill Gates
*Gates udtaler til The Guardian, at verdens uligheder ikke udjævnes hurtigt nok under kapitalismen. Han har lovet at give 46 mia. dollar til velgørenhed som forskning og vaccine før sin død, næsten hele aktiekapitalen i
Microsoft. Iagttagere siger, at det ikke kan være et pr-trick.

Pelle Sadolin
*Pelle Sadolin udgiver i dag sine erindringer med forord af Morten Grunwald. Han er en erhvervsleder, som har spillet en vis rolle for det københavnske teaterliv, bl.a. etableringen af østre Gasværk. Lindhardt & Ringhof holder reception.

Cyklister
*I dag er Store Cykel-dag, Så tager vi cyklerne frem og hjuler til arbejde, hvis det står til Dansk Cyklist Forbund.

Liselotte Risell
*Liselotte Risell fra tv-programmet Helt Solgt har har tegnet en himmelseng til hospital Haslev, der åbner en ny afdeling specielt for unge scleroseramte.

Søren Østergaard
*Showmanden indtager fra i aften sammen med Sidse Babett Knudsen (foto) og Pernille Højmark Glassalen i Tivoli med eller uden tarteletter. En international varieté med indlagte gæster som miss Lulu fra Paris og en russisk hypnotisør.

Tre fødselsdage
*Den tidl. fiskeriminister Karl Hjortnæs fylder 70 i dag. Biograf- og teatermanden Carsten Brandt bliver 60, mens skuespilleren Steen Springborg kun lige kan klare de 50.

Georg Jensen
*Sølvsmedens smedie har 100-års jubilæum i dag.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her