Læsetid: 1 min.

Grønt og dansk

28. april 2004

*Muskelsvindfonden og Tuborg præsenterede i går et rent dansk musikprogram for sommerens grønne koncerter. Hovedscenen, Grøn Scene, byder på Nik&Jay, Big Fat Snake, Thomas Helmig og D-A-D, mens Grøn Spot-scenen, der i samarbejde med Dansk Rock Samråd præsenterer unge, nyskabende danske musiknavne, besættes af Tina Dickow, Tue West og Jokeren. Jacob Haugaard og Banjos Likørstue agerer konferenciers. Koncert-turneen og fadølsstrømmen indledes i Esbjerg 9. juli, hvorefter den fortsætter til Odense, Århus, Aalborg, Børkop, Næstved og endelig Valbyparken i København 18. juli.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her