Læsetid: 1 min.

John Wayne pr post

13. april 2004

Det amerikanske postvæsen har valgt western-stjernen John Wayne, der døde i 1979, som motiv til en række særfrimærker, der netop er kommet i handlen. Frimærkerne forestiller John Wayne i klassisk cowboy-positur, og er led i postvæsenets årlige frimærke-serie med Hollywood-legender. Således er Marilyn Monroe, Audrey Hepburn og James Dean tidligere blevet sendt ud til adressater inden- og uden for USA. »Det ville glæde ham at vide, at han besøgte millioner af fans i deres hjem og virksomheder hver dag,« sagde sønnen Ethan Wayne, ifølge BBC, ved lanceringen.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu