Læsetid: 1 min.

Den lokale drukkenbolt

29. april 2004

*Salget af den walisiske digter Dylan Thomas’ yndlingspub på en auktion i Wales for nylig tiltrak adskillige celebre personligheders opmærksomhed. Således lod rygterne forud for salget vide, at både Mick Jagger og Pierce Brosnan havde vist interesse for stedet. Det var imidlertid stjernen fra den britiske tv-serie Men Behaving Badly, Neil Morrissey, der for 670.000 pund sikrede sig det historiske Brown’s Hotel i landsbyen Laugharne i det vestlige Wales. Thomas, der ikke just var kendt som afholdsmand, var stamkunde på pubben, hvorfra han hentede inspiration til flere af sine værker, skriver The Guardian.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her