Læsetid: 1 min.

Matt Groening debuterer som sig selv

17. april 2004

*Skaberen af kulttegnefilmen The Simpsons lægger for første gang stemme til sin egen serie. I episoden, My Big Fat Greek Wedding, der vises i USA søndag, optræder Matt Groening med i en birolle på en science fiction-messe, hvor han introduceres som ophavsmand til søsterserien Futurama. Mens han skriver autografer til sine fans, Her møder han karakteren Edna Krabappel, der just har afblæst sit bryllup. Selv om Groening tidligere har gjort opmærksom på sig selv i form af billeder på væggen i butikken The Comic Book Guy, er det hans debut som selvstændig talende figur, skriver nyhedsbureauet AP.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu