Læsetid: 1 min.

Mere i løn til universitetsledere

13. april 2004

De nye universitetsbestyrelser får nu mulighed for at give dekaner og institutledere mere i løn. En ny aftale indgået mellem Personalestyrelsen og Akademikernes Centralorganisation (AC) betyder, at dekaner og institutledere i stedet for centralt fastsatte tillæg til deres grundløn vil få tillæg, der er individuelt forhandlet med universitetets bestyrelse. Bestyrelsesformænd fra otte universiteter har i et brev til videnskabsminister Helge Sander (V) for nylig netop efterlyst muligheden for at give universiteternes daglige ledelser mere i løn for bedre at kunne konkurrere med det private erhvervsliv om de bedst kvalificerede ledere.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her