Læsetid: 1 min.

Polanski filmatiserer Oliver Twist

28. april 2004

*Som så mange instruktører før ham, vil Roman Polanski forsøge sig med en filmatisering af Charles Dickens’ roman Oliver Twist fra 1939. Det afslørede filminstruktøren på en pressekonference i Paris for nylig, hvor han fortalte, at det er hans egne børn, der har inspireret ham til at omdanne den klassiske historie til film. Den 10-årige britiske skuespiller Barney Clark skal spille hovedrollen i filmen, der har et budget på 45 millioner euro. Efter Polanskis udsagn er der tale om en opløftende børne- og familiefilm. Optagelserne indledes i juli.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her