Læsetid: 1 min.

Reumert en masse

20. april 2004

*Søndag aften blev 20 Reumert-priser til et samlet beløb på godt 500.000 kroner uddelt på Det Kgl. Teater. Gyrd Løfquist modtog prisen for bedste mandlige hovedrolle for sin tolkning af en døende Freud
i Eric-Emmanuel Schmitts Gæsten på Teatret ved Sorte Hest. Bedste kvindelige ditto gik til Ulla Henningsen for rollen som Alice i Dødsdansen på Betty Nansen Teatrets intimscene, Edison. Reumert-prisen for årets bedste forestilling i denne sæson tilfaldt Det Kgl. Teaters opsætning af Mikhail Bulgakovs Flugt, mens Bikubens Hæderspris på 300.000 kroner fik til Karen-Lise Mynster.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu