Læsetid: 1 min.

En sang til køreturen

20. april 2004

*Nogle sange er bedre egnede til bilradioen end andre. Det konkluderer en canadsik undersøgelse, der har fået britiske RAC (Royal Automobile Club) til at udarbejde en liste over sange, der kan vise sig decideret farlige for trafikken. I spidsen for dem er Wagners Valkyrien stærkt forfulgt af Prodigys Firestarter. Undersøgelsen har vist, at sange med mere end 60 slag i minuttet øger risikoen for ulykker, idet de kan reducere førerens reaktionstid med op til 20 procent. Norah Jones’ Come Away with Me og slige bløde ballader er efter sigende at foretrække, når man sidder bag rattet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her