Læsetid: 1 min.

Sarte skulpturer

24. april 2004

*Billedhuggeren Sophia Kalkaus skulpturer isolerer sig fra verden og begivenhederne. De lukker sig omkring sig selv og handler i stedet om forholdet mellem objekt, billede, rum og fortælling. I dag modager den 44-årige kunstner årets Astrid Noack legat på Holstebro Kunstmuseum. Samtidigt åbnes en udstilling med fem af Sophia Kalkaus markante værker fra de seneste fem år, der kan beses frem til 6. juni. De er lavet af hvidmalet træ, der er behandlet, så de får en fin og sart overflade. Sidenløbende med sit billedkunstneriske virke er Sophia Kalkau forfatter af kunstteoretiske værker og små prosastykker.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her