Læsetid: 1 min.

De smukkeste mennesker

26. april 2004

*Er der et teater efter Irak? Das Beckværk vender tilbage til teatret, tilbage til den lille sorte boks ved navn Danmark for at se, om der stadig er liv efter ekspeditionen til Irak, eller snarere: hvilke former for liv. De smukkeste mennesker – et mediehelvede af Claus Beck-Nielsen tager afsæt i en natklub i en by i provinsen, hvor et barnløst ægtepar sidst i 30’erne tager en ung pige med hjem i deres parcelhus. Hun skal redde deres liv, der ligger live på nettet, synligt for milliarder af øjne, men ingen der kigger. Medvirkende: Charlotte Fich, Henrik Prip og Karoline Munksnæs. Gladsaxe Teater 29. april-22. maj. www.dasbeckvaerk.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her