Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

24. april 2004


Ludomaner
*Fodboldspillerne David Nielsen og Jimmy Nielsen har meddelt AaB, at de tilsammen har spillet 1,6 mio. kr. væk. Klubben sørger nu for at de to spillere kommer i behandling for ludomani.

Johnny Petersen
*Sæsonens syvende superligatrænerskift blev en realitet, da Herfølge-træneren fredag bad om at blive løst fra sin kontrakt. Den spillende hjælpetræner Allan Nielsen har sagt ja til jobbet som cheftræner for sjællænderne.

Sponsorer
*DBU har indgået en fireårig sponsoraftale med SiD, der glad betaler 3,9 mio. kr. for at få sit logo på bluserne hos landsholdskvinderne og Elitedivisionen.

Don Ø
*FCK-for(retnings)manden siger til Tipsbladet, at han regner med, at Parken har kunstgræs om to år. Han håber samtidig, at DBU aktivt vil gå ind og støtte anlægget af kunstgræsbaner, så alle superligastadions får det nye underlag på samme tid.

Lars Krogh Jeppesen
*Den danske landsholdsback og topspiller hos Flensburg-Handewitt er måske for værkbruden til at deltage i dagens Champion League-finale mod Celje. Han fik hold i ryggen af at gå op ad trappen.

Diego Armando Maradona
*Den 43-årige argentinske fodboldlegende er nu så meget i bedring efter søndagens hjerteanfald, at han fredag blev taget ud af respiratoren.

Sikkerhedsfolk
*Sikkerheden er højnet til dagens Premier League-kamp mellem Manchester United og Liverpool, oplyser politiet i Manchester fredag. Det sker efter, at 10 personer tidligere på ugen blev anholdt mistænkt for at planlægge et terrorangreb på Uniteds hjemmebane Old Trafford.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her