Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

17. april 2004


Henrik Leth
*Selv om ens hu ikke nødvendigvis står til kapløb mellem firbenede, kender vi alle ’stemmen’ fra Galopbanen i Klampenborg. Den har nu trukket sig tilbage, til tonerne af en æresloge samme sted. Det manglede bare.

Carlos Queiroz
*Træner for ’kongeklubben’ Real Madrid, skal være velkommen tilbage til Manchester United, hvis han nu bliver fyret, fordi milliarddrengene ikke vinder samtlige sæsonens turneringer.

Eleftherios Ikonomou
*Talsmand for det græske ministerium for offentlig orden, er træt af alle de lande, der vil sende deres egne sikkerhedsstyrker til OL i Athen. Det kan man måske godt forstå, 202 lande deltager.

Jorge Acuna
*Fodboldspiller i hollandske Feyenoord, var et af ofrene efter endnu et dybt hjernedødt sammenstød – på banen – mellem fans fra hans egen klub og Ajax-tilhængere. Der var tale om en reserveholdskamp(!)

Arsene Wenger
*Mere træner, mere støtte. Arsenals franske styrmand på bænken har fuld opbakning fra ledelsen. Dette efter klubben først røg ud af FA-cuppen, og derefter Champions League. Nu er der mesterskabet tilbage.

Ulrik Wilbek
*Rimelig kendt håndboldtræner vil ikke til Spanien. Han er blevet bedt om at afløse Barcelonas legendariske Valero Rivera, men nej tak. Nu går spanierne sandsynligvis efter svenske Magnus Andersson.

Rainer Schönfelder
*Den østrigske skistjerne får en lang sommer, mens sneen smelter. Anklaget for brug af det forbudte stof etilefrin, »…jeg var forkølet, og vidste ikke noget«, står han til to års karantæne.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her