Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

13. april 2004


Jens Nielsen
*En af vore bedste ishockeyspillere gennem tiderne er med Leksand rykket ud af den svenske eliteserie. Nu lokker Malmö Redhawks, og imens de tænker, pakker han kufferten til A-VM med start den 24. april.

AaB
*Mere ishockey. De tabende finalister har indgivet klage efter den syvende og afgørende kamp mod Esbjerg. Det lyder aldrig rart, og eksperter tror ikke, nordjyderne vinder sagen.

Peter Gade
*Igen igen, men denne gang er flere af de danske badmintonspillere gået helt til tredje runde i en turnering, Japan Open. Også Niels Christian Kaldau og Kenneth Jonassen er med.

Thierry Henry
*Superstjernen blev skiftet ud i Champions League-returkampen mod Chelsea og er ukampdygtig de næste to kampe i Premier League. Han virkede nu godt nok skadet allerede i tirsdagens opgør.

Martina Navratilova
*For første gang i knap 10 år stillede den utrolige tennisdame op i en singlematch på højere niveau. Det skete i en WTA-turnering, og hun tabte i første runde. Men indtil videre kan hun så leve på minderne om de 1.440 singlekampe, hun har vundet.

Claudio Ranieri
*Chelseas italienske træner græd glad, da hans spillere ekspederede Arsenal ud af Champions League. Succesen er ingen jobgaranti – ejer Abramovich menes stadig at have en ny træner i tankerne.

Rolf Sørensen
*Eks-cykelrytter til nye anklager om doping: »Sagen er forældet, og jeg har aldrig været involveret i den.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her