Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

3. april 2004


H
*Den populære bådklasse må holde en sæsons ufrivillig pause. Grunden er ikke overraskende en manglende navnesponsor, idet RedGreen efter en fusion har ønsket at blive løst fra kontrakten. Ærgerligt, altså.

Peter Gade
*Så gik det galt igen, efter badmintonsstjernens flotte comeback var det exit i Korea Open i kvartfinalen. Også doublen Mogensen/Laugesen røg ud, så nu er der danskerfrit område i Korea.

Michele Bartoli
*Den italienske cykelrytter er af sin boss, B. Riis, udset til at få CSC højest på skamlen ved søndagens klassiker Flandern Rundt. Læs Henrik Jul Hansens reportage i
mandagsavisen.

Morten Wieghorst
*Brøndbys midtbane er tilbage efter skadespausen og klar til årets første sejr i Superligaen i kampen mod Herfølge. Men noget for noget, i stedet er nu Mattias Johnson ude med en skade. Det går rigtig godt.

Serena Williams
*Endnu et comeback, her til den amerikanske tennisstjerne, som ind imellem overvejelserne om OL-deltagelse eller ej, har spillet sig i finalen ved WTA-turneringen i Key Biscayne mod Demnetieva fra Rusland.

Thomas Røll
*FCK’s midtbanespiller ’slipper for’ mødet med d’herrer B. Steen Nielsen og S. Tøfting i søndagens kamp mod AGF. Manden har væske i akillessenen.

Claus Møller Jakobsen
*Redaktionens yndlingsaversion under EM i herrehåndbold, har netop skrevet en to-års kontrakt med Spaniens førende klub, Ciudad Real.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu