Læsetid: 1 min.

Terkel vs. Jesus

7. april 2004

*64.000 mennesker tilbragte to timer af deres weekend med at se den computeranimerede og topsjofle Terkel i knibe, der havde premiere i 70 biografer i fredags. Det er mange mennesker, og producenten bag filmen er forståeligt glad. I fredags havde også Mel Gibsons Jesus-film dansk premiere, og den blev set af ca. 28.000 mennesker i samme tidsrum – men den bliver så også kun vist i 28 biografer. Det skal blive spændende at se, hvilken af de to film, de forestående helligdage kommer til at betyde mest for.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu