Læsetid: 1 min.

Beatles-fest i Hamburg

19. maj 2004

*I dagene 17.-20. juni skal det legendariske spillested Star Club i Hamburg, der i 60’erne havde The Beatles som husorkester, danne ramme om en stor Beatles-fest. Festlighederne arrangeres af klubbens grundlægger, Horst Fascher, der også er nær ven af Paul McCartney. Under festivalen vil der være 60’er-musik flere steder i byen, deriblandt The Seachers og Tony Sheridanm som Beatles var opvarmningsband for, før de selv fik deres gennembrud. Festivalen byder ligeledes på udstillinger, auktioner og talentkonkurrencer for Beatles-kopi-bands, og arrangørerne regner med at mere end 50.000 Beatles-fans, vil valfarte til Hamburg.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu