Læsetid: 1 min.

En billet til fodboldhimlen

12. maj 2004

Afrika er af det internationale fodboldforbund (FIFA) blevet lovet værtsskabet for verdensmesterskabet i 2010. På lørdag bliver det offentliggjort, hvem af de afrikanske kandidater: Sydafrika, Marokko, Egypten, Tunesien og Libyen, der får det attraktive værtsskab. Sydafrika spåes gode chancer. Måske hjælper det også, at tidligere ærkebiskop, Desmond Tutu, med vanlig glimt i øjet sågar har lovet medlemmerne af udvælgelseskomiteen »en gratis billet til himlen«, hvis de stemmer for Sydafrika.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu