Læsetid: 1 min.

Diplomaten García Marquez

12. maj 2004

*Den politiske opposition i Mexico har appelleret til en af Latinamerikas fremmeste forfatter, Gabriel Garcá Márquez, om at agere mægler i den diplomatiske krise, der har bragt landets traditionelt gode forhold til Cuba nær et sammenbrud, skriver The Guardian. »Vi har brug for, at en ven af såvel Mexico som Cuba – såsom García Márquez – griber til handling,« sagde senator Javier Corral fra venstrefløjens demokratiske revolutionsparti, da han beklagede sin nød over for den colombianske forfatter. García Márquez har endnu ikke kommenteret appellen offentligt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her