Læsetid: 1 min.

Folk

28. maj 2004


Kendte mennesker
*En ny udgave af Kraks Blå Bog kommer på gaden denne fredag. Det skal blive spændende at se, hvem der er med, og hvem der ikke er med.

Marguerite Viby
*Skuespillerinden har lagt navn til en fond, der i år foretager sin 19. legatuddeling. Marguerite Vibys datter, Susse Wold, sidder i bestyrelsen for legatet, der er på 50.000 kr. Årets modtager offentliggøres i dag ved en reception på Frederiksberg.

Karnevalsdeltagere
*Frem til søndag er der pinsekarneval i København. Det foregår hovedsageligt i Fælledparken, men 1.200 sambadansere og -musikere i festligt optog kan også opleves på Strøget.

Leonard Cohen
*Den canadiske sanger og sangskriver, der i flere år har levet som buddhistisk munk i Californien, runder de 70 i år og skulle være i gang med at indspille en ny plade. I sidste weekend blev han hyldet ved en koncert i Brighton i England, hvor bl.a. Nick Cave og Laurie Anderson optrådte med hans sange.

Marsmænd
*På en tværvidenskabelig workshop på Tycho Brahe Planetariet vil man forsøge at svare på følgende spørgsmål: Hvis der eksisterer intelligent liv i rummet, har evolutionen så udstyret disse væsener med humoristisk sans? Det kan kun blive underholdende.

Lystfiskere
*»Tosset med fisk« hedder en udstilling om lystfiskeriets historie, som åbner på Odder Museum i dag kl. 13.00.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her