Læsetid: 1 min.

FOLK

10. maj 2004

Jørgen Leth
*Nu kan man også få filmcykeldigteren på cd. Jonas Engberg og Abdullah S. han sat ny musik til gamle sportsdigte m.m. Han er nu malet blå, hedder cd’en fra Exlibris.

Helen Clarke
*New Zealands præsident har haft fåret Shrek i audiens. Det blev kendt for have unddraget sig klipning i seks år, og fotoet af den langhårede var i alverdens aviser.

Henrik Harpestræng
*Harpestreng går digitalt! Det Kgl. Bibliotek oplyser, at hans urtebog, Liber Herbarum, nu er udgivet som digital faksimile. Det havde han næppe forestillet sig.

James Last
*Everlasting James optræder i denne uge i Herning og København. Den 75-årige tyske orkesterleder giver 60 koncerter i Europa. Hans team består af 90 mennesker, og det bliver ved og ved.

Heidi Klum
*I herremagasinet FHM er Britney Spears kåret som verdens mest sexede kvinde, Rikke Hørlykke og Sofie Lassen- Kahlke som Danmarks. Århusianske læsere foretrak dog den tyske fotomodel Heidi Klum, der i fem år kom sammen med hårstylisten Ric Pipiono, men lige nu har hun fået barn med formel one-manden Flavio Briatore.

Liam Galagher
*I disse dage kører en retssag i München, hvor forsangeren fra Oasis mistede to fortænder under et masseslagsmål på en natklub. Bliver rockmusikere aldrig voksne?

Jack Territo
*En skrædder i Bristol har dresseret en nymfeparakit ved navn Baggio til at sy med en nål i sit næb. En videreudvikling af trenden fra det engang så populære loppecirkus i Tivoli.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her