Læsetid: 1 min.

FOLK

25. maj 2004


James Warhola
*Andy Warhols nevø har begået en bog om sin berømte onkel. At komme ind i dennes atelier – eller fabrik – var som at besøge Aladdins hule. James Warhola blev selv illustrator, og bogen er et billedværk, der også handler om nevøens egen udvikling. Onkel Andy hedder den.

John Donaldson
*Der er allerede skandinavisk bud efter manden, der er kendt som Marys far. Han er med for at fremme interessen for faget, når en stor matematikpris bliver overrakt ved Oslo Universitet.

Peter Parbo
*TV2’s direktør fylder 60 år i dag. Han var i sin tid en glimrende spiller på sin skoles fodboldhold og har også haft vigtige poster hos B&O og på De Bergske Blade.

Erik V. Krustrup
*Erik V. Krustrup var i mange år direktør for den Den Danske Forlæggerforening og dermed højeste instans i mange spørgsmål om bøger. I dag runder han 80 år.

Courtney Love
*See you in court! Rocksangerinden er i dag i retten i Los Angeles, anklaget for overtrædelse af narkotikalovgivningen.

Britt Ekland
*Den 61-årige Ekland, der var gift med Peter Sellers, er enormt sur, fordi hun i en ny film spilles af den 28-årige Charlize Theron. Svensken truer med retssag, bl.a. fordi Theron er 1,83 meter høj, »og jeg er kun 1,65,« klager hun.

Bang og Grøngaard
*I Luxembourg er Allan Bang og Knud Grøngaard tiltalt for at have lækket noget fortroligt, da Danske Bank overtog RealDanmark. EF-domstolens generaladvokat har ordet i dag.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu