Læsetid: 1 min.

FOLK

19. maj 2004

Zoo-dyrlæger
*Ebeltoft Zoo er som første zoologiske have i landet valgt som vært for den store internationale Zoo-dyrlæge-konference, der finder sted frem til den 23. maj. Den skal bl.a. drøfte dyrefoder.

Berlusconi
*Silvio med sølvsmilet blotter for tiden tandrækken i USA, hvor han skal optræde tandem med George Bush.

Forlystelsessyge
*Kjøbenhavns Sommertivoli A/S publicerer i dag årsregnskab. Går det mon op
eller ned i markedets rutsjebaneture?

Erik Larsen
*Ritzau oplyser, at et folketingsmedlem af dette navn i dag fylder 60. En arkivsøgning afslører, at der er tale om en fhv. gårdejer, som er valgt på Venstres liste i Svendborg-kredsen og har været det siden 1990.

Pia Tafdrup
*Den kvindelige lyriker betror i aften kl. 21.30 på DR2 Isabella Miehe-Renard, hvordan det var at bevæge sig fra at skrive digte til at forfatte romanen Hengivelsen, som nyligt udkom.

Gidseltagere
*I eftermiddag møder statsministeren og kulturministeren på Marienborg, hvad der i en pressemeddelelse fra Statsministeriet omtales som »et nyt udsnit af fremtrædende danske forfattere, forlæggere og litterære personligheder«. Hvem er gidsel for hvem?

Christiania-støtter
*Lars von Trier, Ghita Nørby, Helena Christensen og 119 andre kendte personer inden for bl.a. kultur og politik har skrevet under på et manifest, hvor de advarer mod, hvad de kalder den såkaldte normalisering af fristaden Christiania.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu