Læsetid: 1 min.

Huset besat af kultur

24. maj 2004

*Huset i Magstræde er truet af lukning, efter at Københavns Borgerrepræsentation har ytret ønske om at sælge det til højest bydende. I dag slår Huset derfor dørene op for en kollektiv festdag med underholdning på alle fire etager for at vise, hvad huset har at byde på. Her mener man nemlig, at borgerrepræsentationens holdning til Huset skyldes uvidenhed. Således præsenteres teater, poesi og tango i Plan B og Salon K, rock og dj’s i Musikcafeen, film i Husets Biograf, mad i Spisehuset, jazz i Vognporten og børneunderholdning i gården. www.husetmagstraede.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her