Læsetid: 1 min.

Ingrid Bergman i New York

18. maj 2004

Ingrid Bergmans værk bør bevares for eftertiden, mener hendes børn, der har været med til at lave en udstilling på Scandinavia House i New York, der giver besøgende indblik i såvel hendes private som offentlige liv og karriere. Here’s looking at you, kid er blevet til i et samarbejde mellem filmarkivet ved Wesleyan College, hvor Bergmans børn efter hendes død i 1982 tog initiativ til et Ingrid Bergman Archive. Udstillingens titel henviser til Humphrey Bogarts klassiske replik fra Casablanca, der på trods af at hun ikke selv brød sig så meget om den, vel sagtens er den film, som Bergman huskes bedst for.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her