Læsetid: 1 min.

Interaktiv Ingmar Bergman

11. maj 2004

Det svenske filminstitut har i et par år arbejdet på at katalogisere det arkiv, som instruktøren Ingmar Bergman har doneret til instituttet. Resultatet er en kombineret forskningsdatabase og hjemmeside med navnet Bergman Interface, der skal gøre Bergman tilgængelig for offentligheden. »Hver uge, året rundt, pågår arrangementer i tilknytning til Bergmans film overalt i verden. Nu skaber vi en arena, hvor alle de, der interesserer sig for Bergman på forskellige niveauer kan søge information og mødes,« siger Åse Kleveland, der er talskvinde for Stiftelsen Ingmar Bergman til Dagens Nyheter. Databasen forventes klar i efteråret 2005.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu