Læsetid: 1 min.

Skuespillere prises

19. maj 2004

*Skuespillerne Trine Dyrholm og Ole Lemmeke modtog mandag Lauritzen-prisen 2004. Prisen, der er på 100.000 kroner, tildeles hvert år en kvindelig og en mandlig dansk skuespiller, som påskønnelse af fremragende kunstneriske præstationer på en dansk scene, i tv-teatret eller i dansk film. Trine Dyrholm, 32 år, er blandt andet kendt for sin rolle i tv-serien Taxa, filmen I Kina spiser de hunde og senest i dogmefilmen Forbrydelser. Ole Lemmeke, 45 år, fik sit gennembrud i Lyle Kesslers De efterladte på Rialto Teatret i 1986, men er i offentligheden bedst kendt for sine roller i film som Magnetisørens femte vinter og De nøgne træer.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu