Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

29. maj 2004


Allan K. Pedersen
*Indehaveren af Superligaklubben FC Nordsjælland er en glad mand. Jyske Bank har indgået en ’millionaftale’ med den stormomsuste klub, og banken er »tilfreds med FCN’s store professionalisme«. (?)

Alex Rasmussen
*Den danske cykelrytter og hans tre holdkammerater, var to et halvt sekund fra en tur til OL i Athen. Ved VM i Melbourne blev holdet i 4.000 m forfølgelsesløb blot nummer 13.

Michael Maze
*Redaktionens yndlingsbordtennisspiller holdt legestue ved Pro Tour-turneringen i Singapore. Det gik ud over den tyske EM-sølvvinder Torben Wosik, der blev besejret med 4-0.

Mogens Kreutzfeldt
*Fodboldlandsholdets livlæge er med i Anti Doping Danmarks test af de danske spillere inden afrejsen til EM. Det foregår i træningslejren i Vedbæk, hvor også UEFA har været aktiv i kontrollen.

Sarah Ulmer
*Den glade pige fejrede fredag New Zealands anden guldmedalje ved VM i banecykling. Hun besejrede i finalen i 3.000 meter individuelt forfølgelsesløb Katie Mactier fra Australien.

Signe Livbjerg
*Eller måske Trine Abrahamsen. De to unge sejlere er ude i en benhård dyst i europajolle om, hvem der skal til OL. Det hele bliver afgjort i weekendens fire sejladser ved et stævne ud for den hollandske kyst.

Tim Henman
*Den britiske tennisspillers indsats ved French Open har altid været mildt sagt skuffende. Men i år er han nu nået til 1/8-finalerne og skal her møde Michael Lodra, der har hjemmebane.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her