Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

8. maj 2004

Henrik Larsson
nJo tak, den svenske målkonge fra skotske Celtic stiller alligevel op for svensk fodbold ved det kommende EM. Af den netop udtagne svenske trup på 23 mand
spiller tre i den hjemlige
turnering.

Louise Ørnstedt
*Det unge danske svømmetalent i verdensklasse er så småt ved at komme sig efter en blodprop i benet. Nu vil Dansk Svømmeunion sikre sig, at den medicin hun får, ikke er på dopinglisten.

Bo Hamburger
*Dansk prof.-cyklings efter egen formening mest forfulgte uskyldighed, starter som eneste dansker i Giro d’Italia lørdag. Forude ligger 3.424 kilometer. Hamburger kører for Acqua & Sapone.

DBU Sponsorship
*Den selvstændige erhvervsdrivende fond, med det ædle formål at støtte
elitefodbolden i Danmark, gav sidste år tre mio. kr. til superligaens lystavler og højtaler-anlæg. Lys over land.

Jose Mourinho
*Succestræner for den ene af finalisterne i Champions League, FC Porto, er på vej til Chelsea. Hans ’modstander’, Didier Dechamps fra Monaco, er på vej til Juventus.

Olga Assink
*Sikrede næsten egenhændigt Viborg en tredje kamp om DM i håndbold med sit sejrsmål til 20-19 over Slagelse. »Jeg ved ikke, hvad der skete. Jeg holdt bare armen op og skød.«

Bjarne Riis
*CSC-chefen kigger fremad mod Tour de France, og har sendt Ivan Basso og Carlos Sastre til måling i en vindtunnel i Massachusetts. Her undersøges formedelst 150.000 kr., hvordan man mindsker vindmodstanden.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her